Sulyán történet

Az 1980-ban alapított családi cukrászatban id. Sulyán Pál elsősorban tradicionális sütemények készítésében képzelte el vállalkozása jövőjét. A későbbiekben két fiúgyermeke ugyancsak cukrászmesterré vált és a család együttes, kitartó munkájával a kicsiny veresegyházi műhelyből mára piacképes vállalkozássá fejlődtek. Az évek során mind magasabbra tették a mércét, szinte az édességek készítésének megszállotjaivá váltak, melynek eredménye számos elismerés és díj lett. Így pl. ifj Sulyán Pál mestercukrász tevékenységét számtalan módon díjazták az évek során, ezek közül talán a legfontosabb, hogy 1992-ben Frankfurtban a Nemzetközi Gasztronómiai Olimpián arany- és ezüstérmet kapott.

Az urak mellett a család hölgytagjai is komoly sikereket értek el: 2010-ben Sulyánné Benkó Katalin cukrászmester szilvagombóc tortája nyerte el Magyarország születésnapi tortája címet.

2014-ben és 2015-ben is Sulyán szaloncukor nyerte el az ÉV SZALONCUKRA díjat.

A Sulyán kézműves szaloncukrok prémium minőségű alapanyagokból készült, igazi különlegességek. Mindegyik szaloncukortípus gluténmentes, állományjavítókat, aromákat, ízfokozókat és színezékeket NEM TARTALMAZNAK.

Az irány változatlanul az egészséges összetevőkből készült édességek készítése, a cukormentes sorozat bővítése, a magyar tradicionális cukrászat hírnevének öregbítése.

Galéria

JSN Blank template designed by JoomlaShine.com

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Alábbi linken tudja elérni az erről szóló információt, és az adatkezelési tájékoztatót.