Rólunk

Megalapítása óta cégünk fő tevékenysége reklámtárgyak és promóciós ruházati termékek gyártása, forgalmazása, továbbá azok feliratozása. Portfóliónk a későbbiekben digitális és ofszet nyomdai kivitelezéssel bővült, így széles spektrumban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink promóciós és marketingkommunikációs igényeit. Munkatársaink szakmai előéletének köszönhetően, BTL produkciós területen több mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkezünk

2015-től tevékenységi körünk a Sulyán szaloncukor és praliné exkluzív kollekció értékesítésével bővült, melynek 2016-tól már kizárólagos forgalmazói vagyunk B2B területen. 

Partnereink hosszú távú együttműködésének és bizalmának köszönhetően jövőre ünnepeljük cégünk alapításának 10. évfordulóját. Célunk, hogy az elnyert bizalmat továbbra is megtartsuk és – ahogy azt már megszokhatták – rugalmasan és hatékonyan tegyünk eleget ügyfeleink elvárásainak.

Koska Zoltán
ügyvezető igazgató


Referenciák

JSN Blank template designed by JoomlaShine.com

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Alábbi linken tudja elérni az erről szóló információt, és az adatkezelési tájékoztatót.